Over de webwinkel


Onze webwinkel is het verlengde van onze fysieke winkel. Hij biedt klanten de mogelijkheid om op afstand te winkelen en om een beeld te krijgen van ons aanbod.  


Juist omdat wij ook een fysieke winkel hebben kan de voorraad van de webwinkel afwijken van de reële voorraad. Wij streven er naar om de voorraad
up-to-date te houden.


Over de verzending


Bestelde goederen worden zo ingepakt dat ze beschermd vervoerd worden. Om praktische redenen gebeuren de verzendingen, tenzij anders afgesproken, op woensdag. Als je een pakket bij dringendheid wil laten verzenden is dit mogelijk mits een toeslag van 10 euro. Een pakket is standaard verzekerd tot een maximale waarde van 500 euro.


Omwille van de plaatselijke wetgeving verzendt Saint Mac onder andere niet naar de volgende landen: Algerije, Angola, Bangladesh, Bolivië, Burundi, Chili, Ecuador, Ethiopië, Irak, Koeweit, Martinique, Oostenrijk, Rusland, Tunesië,  Verenigde Staten.

 

Als u wil laten verzenden naar een land dat niet bij de opties vermeld staat neem dan contact op met Saint Mac (info@saintmac.be).