Limburg boven – Beacon Spirits & Liquid Art

  • Date jun 10, 2020
  • Hour 08:00 pm - 10:30 pm
  • Address
    Breeërsteenweg 304, kinrooi, Limburg, 3640, België

“Dao, woo ich geboare bin
Woo m’n awwesjhoes nog steijt
De taal, die ich toch zo gouwd kin
Woo ich haw mien leijf en leijd
Limburg, Limburg allein
Dao geit niks boave
Zo is t’r mer ein.”

– Jo Erens –

Laat het duidelijk zijn Beacon Spirits is op en top Limburgs, Patrick is één van de liefste mensen in de whiskywereld; oprecht, goed van inborst en nog van het principe “een woord is een woord”. Liquid Art is dan niet helemaal Limburgs maar Bert heeft nog steeds veel familie aan de Maaskant wonen en Serge was als kind nog mijn buurjongen…

Tijdens deze proeverij komen naast prachtige whisky’s ook een aantal andere producten aan bod. Laat je overtuigen door passie en kwaliteit… Wij zijn al van dag 1 overtuigd.

Leuk weetje!
The Enigma Blend van Beacon Spirits is DE best verkopende whisky op onze webshop.

ACTIE:
Omdat onze winkel dit jaar 3 jaar wordt en we ons 5-jarig bestaan vieren geven we een korting van 5 euro per proeverij aan de diegenen die deelnemen aan zowel de Asta Morris proeverij en aan de “Limburg boven” proeverij! MIS DEZE KANS NIET (Enkel geldig bij inschrijving voor beide voornoemde proeverijen, niet geldig voor andere proeverijen)

Tenslotte vragen we aan de deelnemers om voor hun en voor anderen hun veiligheid een BOB te voorzien, wij zijn niet verantwoordelijk voor ongevallen.

Boeken

Ticket Prijs Aantal
Limburg boven €35,00 Uitverkocht