CaskAid, The Generous Spirit tasting

  • Date nov 16, 2019
  • Hour 08:00 pm - 10:30 pm
  • Address
    Breeërsteenweg 304, kinrooi
Keep smiling, keep shining. Knowing you can always count on me, for sure! That’s what friends are for.
For good times and bad times. I’ll be on your side forever more
That’s what friends are for
(Dionne Warwick)

Op zaterdag 16 november zal het net iets meer dan een jaar geleden zijn dat we Christophe Vloeberghs hebben ontmoet op Spirits in the sky. Een toevallige ontmoeting tijdens een masterclass leidde er toe dat we de avond samen doorbrachten. Tijdens ons gesprek kwam vzw CaskAid, waar hij lid van is, ter sprake. Onze nieuwsgierigheid was al vlug geprikkeld, een goed doel d.m.v. het uitbrengen van whisky! Niet lang na onze ontmoeting hebben we enkele whisky’s van hun aanbod kunnen proeven en waren onmiddellijk overtuigd. Sindsdien zijn hun bottelingen een vast onderdeel in het Saint Mac aanbod. Neem deel aan deze proeverij en maak kennis met deze toppers en hun top whisky’s.
Voor de liefhebbers van kwaliteitsvolle whisky zonder extra gedoe is dit DE proeverij van het jaar.

Leuk weetje!
Het motto van vzw CaskAid is “The Generous Spirit”! Een meer dan toepasselijke omschrijving voor een vzw waar de opbrengsten integraal naar goede doelen gaat.

Belangrijk om te weten!

  • 5 euro van het inschrijvingsgeld (per deelnemer) gaat naar CaskAid
  • Wij schenken voor iedere verkochte fles whisky van CaskAid op 16 november, 5 euro aan CaskAid. Dus de korting voor de deelnemers schenken we aan het goede doel!

We blijven het herhalen, voorzie een BOB na deze preoverij, wij zijn niet verantwoordelijk voor ongevallen. Doe je het niet voor jouw veiligheid, doe het dan voor een ander zijn veiligheid. We keuren drinken en rijden NIET goed!

Boeken

Ticket Prijs Aantal
CaskAid, The Generous Spirit €40,00 Uitverkocht